Kommende aktiviter

Sommerkunstskole 27. 06 – 29.06

Der er plads til 14 børn på Sommerbilledskole
Deltagerpris – 500 kr

Er du mellem 8 og 14 år? Har du lyst til at arbejde kreativt i dejlige omgivelser og møde nye venner? Så er Sommerkunstskolen måske lige noget for dig.

Sommerkunstskolen udbydes af Holstebro Kunstmuseum, Holstebro Kunstskole og Bystuen i samarbjde. Det varer 3 dage, og i løbet af disse dage skal vi besøge alle tre steder og sammen vil vi undersøge forskellige materialer og metoder – der vil blive formet, tegnet og malet og snakket og hygget og reflekteret over stort og småt.

Datoer:
Tirsdag den 27. juni til torsdag den 29. juni, kl. 10-14 hver dag.

De tre dage er der planlagt følgende:

Dag 1: Vi starter ud i Vinderup Bystuens kl. 10.15, med et varme og inspirerende rum, hvor der er gode rammer for den skabende og fordybende kreative undervisning tæt ved den grønne natur. Her skal vi lære hinanden at kende, få introduktion til Bystuen og ugen, og igangsætte de første kreative processer og eksperimenter sammen med Sara fra Bystuen.

Hvis man selv har mulighed for transport, kan man komme direkte til Bystuen (Vinderup, Sporstvej 1)- eller kommer man fra Holstebro kan man møde Ilze på Holstebro Banegård og tage bussen til Vinderup med hende, afgang kl. 09.40. Ligeledes er der fælles afgang til Holstebro med bussen fra Vinderup igen kl. 14.10, ankomst i Holstebro kl. 14.33.

Dag 2: Denne dag besøger vi Holstebro Kunstmuseum 10.15, hvor vi sammen med formidlingsinspektør Katrine Sofie skal se på særudstillingen. Herefter går vi til Holstebro Kunstskole tæt ved Kunstmuseum, hvor vi sammen med Ilze eksperimenterer praktisk med de forskellige billedkunstteknikker fra udstillingen.

Kommer man med Vinderup, kan man møde Sara på Vinderup Station, tage bussen og følges med hende til Kunstmuseet i Holstebro. Afgang kl. 09.25. Ligeledes er der fælles afgang med bus fra Holstebro til Vinderup igen kl. 14.15, med ankomst i Vinderup kl. 14.40. 

Dag 3: På kunstskolens sidste dag vender vi tilbage til Bystuen kl. 10.15, hvor der igen er tid til fordybelse, ro og indimellem leg – inden vi afslutter med en fernisering for børn og voksne kl. 15.

Adresse:
Bystuen, Sportsvej 1, Vinderup
Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro
Holstebro Kunstskole, Danmarksgade 13A, 7500 Holstebro

Projektet er støttet af Vestforsynings initiativpuljen.